skip to Main Content

Registrera eget event

Uppgifterna du fyller i kommer att granskas av en administratör och måste godkännas innan ditt event blir synligt i kalendariet.
The information you enter will be reviewed by an administrator and must be approved before your event becomes visible in the calendar.

Laddar Event

« Alla Event

  • Detta event har redan ägt rum.

Powder Technology in Pharma, Food and Chemistry

20 september, 2017 - 22 september, 2017

I September erbjuder Lund University Commissioned Education en intensiv tredagarskurs inom pulverteknik för yrkesverksamma och doktorander. I dagsläget finns det en stor mängd pulver som används inom kemi-, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Kursen ges av lärare vid LTH och externa föreläsare i samarbete med Lund University Commissioned Education. Det finns en mängd olika pulver som används inom kemi, läkemedels- och livsmedelsindustrin. Behandling och hantering av pulver innebär också en rad olika steg såsom produktion av pulver, kontroll av storleken och typen av partiklar, transport, lagring, återupplösning, pulverblandning, etc. För att kunna utföra dessa operationer på ett så optimalt sätt som möjligt krävs förståelse för pulvrets egenskaper. Syftet med kursen är att ge deltagarna en bättre förståelse samt verktyg som stimulerar nya idéer om hur man kan utveckla och förbättra pulverprodukter och processer. Vid slutförandet av kursen ska alla deltagare ha en god, grundläggande förståelse för den moderna pulverteknologin.

Kursen ges på engelska.

Detaljer

Börjar:
20 september, 2017
Slutar:
22 september, 2017
Event Kategori:
Webbplats:
https://luvit.education.lu.se/LUCE/plugins/Luce2/index.htm?courseid=7941