skip to Main Content
Wallingatan 24 3 tr, 111 24 Stockholm
+46 (0)8-411 52 60
info@kemisamfundet.se

Medlemskap

Det finns olika typer av medlemskap i Svenska Kemistsamfundet och de föreningar som samarbetar med Samfundet. Vilken typ av medlemskap passar dig bäst?

Ordinarie medlemskap i Svenska Kemisamfundet och i lokalkretsen kostar 395 kronor. För dig som är under 28 år kostar ett juniormedlemskap endast 235 kronor. Bor du utanför kretsområdet betalar du ingen kretsavgift (ordinarie medlem 360 kr, juniormedlem 200 kr) men du är fortfarande välkommen att delta i kretsarnas evenemang.
Mer information finns under Medlemsavgifter i menyn till vänster.
Kemistuderande kan bli medlem helt gratis under det första året. Andra året betalar du endast halv medlemsavgift.

Medlemskap enbart i SFBBM. Kemisamfundet har även ett samarbete med SFBBM, Svenska föreningen för biokemi, biofysik och molekylärbiologi. Man kan välja medlemskap enbart i SFBBM. Ett ordinariemedlemskap i SFBBM kostar 350 kr/år. För dig som är doktorand kostar medlemskapet 200 kr/år och för studerande 100 kr/år. Kombinationen Svenska Kemisamfundet och SFBBM kostar 395 + 150 kronor.

Medlemmar i Naturvetarna som är yrkesverksamma kan bli medlem i Svenska Kemisamfundet för 175 kr per år. Är du medlem i Naturvetarna och studerande kan du bli medlem helt gratis det första året.

Medlemsförmåner

Senaste numret

Arkiv

Kemivärlden Biotech med Kemisk tidskrift 8 nummer/år.

tidningens webbsida hittar du de senaste nyheterna och om du vill kan du få Nyhetsbrev per e-post.

Rabatt på evenemang anordnade av Svenska Kemisamfundet.

Medlem i Sveriges största nätverk för kemister, kemiingenjörer och andra kemiintresserade.

Billigare prenumeration på vissa tidskrifter Läs mer >>